10 Mart 2016 Perşembe

Yeni Oyun Yeni Düşmanla Yine Halkı Kandırmaktır // Türk İnsanlık Devrimi Yazıları // Önder Karaçay

Yeni Oyun Yeni Düşmanla Yine Halkı Kandırmaktır // Türk İnsanlık Devrimi Yazıları // Önder Karaçay

1913574_1685665508377909_2778294516048359546_n
Yeni Oyun Yeni Düşmanla Yine Halkı Kandırmaktır // Türk İnsanlık Devrimi Yazıları // Önder Karaçay
“Kapital ahlaksızlık böyledir işte önce hırsız üretir sonra da sigortası bende der.” // Önder Karaçay
Siyaset bu vehmin ihanetine ortak olduğu için aynı yoldadırlar.
Öncelikle okumak, sorgulamak, varsa fikir paylaşmak, paylaşımları mutlaka paylaşmak ve çarşıda, sokakta, işte, yolda, evde, telefonda ve yazışmalarda Türk İnsanlık Devrimini anlatıyoruz.
Vatan bizim vatanımızdır. Siyasetçiler iktidar ve muhalefetiyle kendi ihanetleri dolayısıyla vatanımızı ve milletimizi daha doğrusu bizi umursamayacak bir niyetlere dalmış durumdalar.
Bugün paralel diye terörist ilan edilen tarikatın başı biliyorsunuz şer ülkededir.
Kalkmış demiş ki; Rusya çok büyük ülke ve haklı. Sen kimsin? Cemaat ne zamandan beri ülkemizi yönetiyor veya fikir beyan etme hakkını kendinde görüyor?
Sözde bizim Cumhurbaşkanı ne diyor, Türk Milleti demeyen benim kullarım dediği ve bizi hiçe sayan ve artık bizimde saymadığımız kişi;
Rusya’nın Suriye’de ne işi varmış? Kırım’ı neden ilhak etmiş.
Kırımın üzerinden neredeyse bir yıl geçti yeni mi aklın başına geldi?
Senin Suriye’de ne işin vardı? Rusya’mı namaz kılmanıza engel oldu? Bir haftada namaz kılacaktınız. Esat; senin ihanetin dolayısıyla vatanına sahip olmak için sizin yüzünüzden Rusya oraya geldi. Rusya’nın hayaliydi sıcak denizler. Siz sebep oldunuz.
Peki şer ülkeye neden demedin Irak’ta ne işin var diye? Çünkü ikinci Serv, BOP ve GOP’un eş başkanıydın. Bu sözü tutamadığın için diyemiyorsun öyle mi? Biz Türk Milleti diyoruz. Yabancı kalmayacak bu ülkede. Türk Milleti ile yaşayacak her halk bizimle 1923 Türk Milleti tanımı ile sonsuza dek yaşayacak.
Nato ve şer ülkelerin tamamıyla Türk Milletinin bağı bitmiştir.
Buradaki amaç belli. Şer elindeki ajanı kullanarak bizi Rusya ile savaşa sokmanın derdindeler. Amaçları savaşa girersek ülkemizi ancak o zaman bölebilirler. Buna asla izin vermeyeceğiz. Şer hem paraleli, hemde proje partisinden Cumhurbaşkanı olan eş başkanı, siyasi parti liderlerini dolaylı derin sermaye devleti ihaneti ile kullanmaktadır. Ekmeleddin, TR 705’ler, Bildenberg toplantılarına katılanlar hepsi iktidar ve muhalefet partilerinde yuvalanmıştır.
Türk Silahlı Kuvvetleri ülkemizin sınırlarını iç ve dış teröre karşı korumaya devam etmelidir.
Cumhurbaşkanı ve hükümetten kara savaşı veya başka bir pazarlık konusunda kesinlikle Türk Silahlı Kuvvetleri buna uymamalıdır.
Ölen, kanı akan Türk Milletidir. İki asker öldü diye Esma kadar gözyaşı dökmeyen ihanete ne kaybedebileceğiz bir insanımız ne de 1cm2 verebileceğimiz toprağımız vardır.
At pazarlığı, Kayseri pazarlığı işleri bitmiştir.
Parayla seçmen almak parayla oy almak, para için dini siyasete alet etmek, camide para toplamak, imamlarla siyaset yapmak utancı üzerinde kalanların bu ülkeyi yönetmeye hakları yoktur.
Ekonomi zaten bunları silip süpürecek. Bankalar başladı zığdamaya ve ağlamaya.
2001 yılında dolar kuru iki katına çıkarken servetlerini iki katına katlayanların hepsi yok olacaklar.
Başkan olmak isteyen yeni düşman üretmek istiyor, bununla da halkı kandıracağını sanıyor. Buna asla kanmayacağız. Herkesi uyaracağız. Gerçekleri anlatacağız. Bu vatan hepimizin, siyasetçinin ve sermaye sahiplerinin değil bizimdir, sahip çıkması gerekende bizler olmalıyız.
Yeni oyun yeni düşman üretmek ve onu yok etmek üzerine kurulmak isteniyor. Oysa o düşmanı besleyen kendisiydi. Kapital ahlaksızlık böyledir işte önce hırsız üretir sonra da sigortası bende der.
Cumhur makamı da, Başbakan makamı da, muhalefet partileri ve başkanları da, vekillerin tamamı olmasa bile bu haksızlığa çoğunluğu karşı çıkmadığı için samimiyetlerini yitirmiştir.
Bu sebeple partisiz parlamenter sistem, Türk Devlet Başkanlığı, Başbakansız hükümet ve TBMM halkın gerçek vekilleriyle temsil edilecek. Çare Atatürk’ün yarım kalan insanlık devrimini tamamlamaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder