6 Mart 2016 Pazar

Uçkur Yazılarıyla Çok Satan, Söz Konusu Vatan Olunca da Kendini Satan Gazete, Sermaye Zihniyeti Terörü // Türk İnsanlık Devrimi Yazıları // Önder Karaçay

Uçkur Yazılarıyla Çok Satan, Söz Konusu Vatan Olunca da Kendini Satan Gazete, Sermaye Zihniyeti Terörü // Türk İnsanlık Devrimi Yazıları // Önder Karaçay

10000136_471288783059348_1506821237_n6435b876-b6a1-4ab3-a8f7-590026be2676-original
Uçkur Yazılarıyla Çok Satan, Söz Konusu Vatan Olunca da Kendini Satan Gazete, Sermaye Zihniyeti Terörü // Türk İnsanlık Devrimi Yazıları // Önder Karaçay
 
Bu gazetenin sahibi kimse daha düne kadar bu iktidar ile kavgalıydı.
 
Mobbing Bank Türk Fırtınası kitabını sözleşmesi gereği sermaye kitapçısı D&R internet sitesine koymuş, kitabın da sermaye tarafından satılarak insan sömürülen bir çağda bu bizi hiç şaşırtmıyor; Türk Fırtınası ve Türk bayrağının üzerini kitap çıkalı 76 gün oldu kapatmış. Kitabı sorana da gelmedi, gelmeyecek diyor.
 
Siz ne diyorsunuz bilmem. Ben işgal altındadır bunlar diyorum.. Mütareke basını hali 1919 öncesi gibi.
 
Mütarekenin yine insanlık tarafı vardı. Ortak bir noktada barış veya sözleşme hatalı olanın hesabı neyse ödediği bir zamandı.
 
Şimdi diyorlar ki biz hem işgal altındayız, hemde haklıyız. Hem sattık, hem satıldık, hem de utanmıyoruz.
 
O zaman danışıklı dövüş gölge oyunu şiirimi bir daha isteyen okusun. Sizin bizden sandığınızın çoğu kimden olduğunu öğrenme zamanıdır.
 
Kimin insan, kimin Müslüman, kimin Müslüman mahallesinde şer niyetine salyangoz satan olduğunu öğrenme zamanıdır.
 
Prof diye bilim adamı saygısı duyulan dümen uçkur yazılarıyla hem kendi, hem de bu gazetenin sahibinin cebini soldurdu hepimizi kandırarak. Ya uçkurunuz boyu sizin uyuşukluğunuz boyu kadar bile değil. İhanetinizin boyu kadar değil.
 
Eğer bir bilim adamı o halkla alay ediyorsa o halk çürütülmüştür hain birileri tarafından. Bunu neden şimdiye kadar bir Allah’ın kulu çıkıp adam gibi yazmadı, yazamadı. Çünkü hepsini ilahi kudret bugüne, bana sakladı, bende yapmak istedim al yap dedi.
 
Daha düne kadar Ordumuzun Kozmik odasına girenlere Kozmetik oda diyen sözde hukukçu bugün ülkeye utanç bir komedi yaşatana tapar gibi 14 yıldır yanında proje partisinin ne olduğunu bilerek durmuyor muydu?
 
Anayasa Mahkemesi üyelerini kimin atadığı önemli değildir. Önemli olan hukuk adına karar veren Türk Milletinin her ferdi adına adaletle karar veren bir kurum olmasıdır. Bunu yapan her hukuk adına iş yapanı ve kurumu her insan düşüncesi ne olursa olsun alkışlar. Türkiye bağırsaklarını değiştiriyor diyenler kendi niyetlerinin bağırsaklarını bir kontrol etsinler.
 
14 Yıldır Atatürk linç edildi, 14 yıldır Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti linç edildi.
 
Biz size insanlıkla kenara çekilin başka da bu ülkeye zarar vermeye kalkmayın.
 
Susun, susun, susun, susun, susun, konuşturmayın, konuşsalar da dinlemeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder