8 Mart 2016 Salı

Bu namazları BOP ve GOP projesi için mi? Kılacaktınız! Yoksa yalan mıydı? One minute gibi danışıklı dövüş oyunu gibi!

Bu namazları BOP ve GOP projesi için mi? Kılacaktınız! Yoksa yalan mıydı? One minute gibi danışıklı dövüş oyunu gibi! // Türk İnsanlık Devrimi Yazıları // Önder Karaçay

3286
Bu namazları BOP ve GOP projesi için mi? Kılacaktınız! Yoksa yalan mıydı? One minute gibi danışıklı dövüş oyunu gibi! // Türk İnsanlık Devrimi Yazıları // Önder Karaçay
 
Siz kimi kandırıyorsunuz?
 
Suriye’de milyonlarca insan sizin bu ihanetiniz yüzünden yerinden, yurdundan, yuvasından oldu.
 
Şimdide kalkıp para karşılığı oy için seçmen yapmak adına 72 dayatmaya para için, oy için mi? Yeni bir ihanet suçu daha mı işleyeceksiniz? Battıkça batıyorsunuz?
 
Yuva bozanın yuvası bozulur demiş atalarımız. Şimdi o sarayınız başınıza bela oldu ve CANLI HELAK müzesi yapacağız.
 
Sizin ne işiniz var komşu ülkelerin içişlerine karışmak gibi ihaneti nasıl işlersiniz? Orada terörü kimin adına beslediniz?
 
Türk Silahlı Kuvvetleri kesinlikle bir kara savaşını bu şer niyet için kabul etmemelidir. Türk Silahlı Kuvvetlerinin arkasında Türk Milleti vardır.
 
Şer batının ağır silahları 2003 Irak savaşı sonrası Diyarbakır’a yerleşmesine göz yumuyorsunuz, açılım adı altında devletimize terörist diyenlerle halay çekiyorsunuz, sonra vatanı geri kazanacağız diye kahraman olacağınızı sanarak Türk Silahlı Kuvvetlerini 24 Temmuz 1919 Erzurum Kongresi yani Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş yıl dönümü kabul edilen bir tarihte bu kanı akıtıyorsunuz.
 
Mısırlı Esma için iki gözü iki çeşme olan ihanetiniz iki asker öldü diye kıyamet koparıyorlar diye bir başka Türk düşmanlığına daha ne hakla girişiyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder