1 Mart 2016 Salı

İhanet Medyasını Yazılı ve Görsel Medya Terörünü Uyarıyorum // Türk Devrimi Yazıları // Önder Karaçay

İhanet Medyasını Yazılı ve Görsel Medya Terörünü Uyarıyorum // Türk Devrimi Yazıları // Önder Karaçay

588b8054-ff3f-4b89-b5e3-36482dcc1162
İhanet Medyasını Yazılı ve Görsel Medya Terörünü Uyarıyorum // Türk Devrimi Yazıları // Önder Karaçay
 
Bugün bu zor zamanlarda Türk Devrimini yazmayan, konuşmayan ihanet medyası yarın kalkıp Türk Devrimini Türk Milletine anlatmaya kalkarsa bilin ki; başka bir ihanet oyunu daha başlamış demektir.
 
Bir gün kendi gazetelerine ……………….Amiral Gemisi Battı” diye yazdıracağımızı ilahi tecelli Mahşer Tufanı Canlı Helak ile yaptı zaten. Bu …………………….noktalı cümle kitabımda da sırrım dolayısıyla özellikle yazıldı. Okuyanlar bilirler. Geleceği görmek Atatürk gibi bir dahinin fikirleriyle çok kolaydır. Sende istersen eğer kötü niyetine ve çıkarına yenilmemiş isen görürsün.
 
Bunu geciktirmek ve Allah’a olan inancı ve imanı olmayanların oynadıkları oyunlara inananların zaten Türk Milleti ile yolları ayrılmıştır.
 
Ulusal basında bir tek Yeni Çağ Gazetesi kitabımı yazabilir ya da röportaj yapmak isterlerse ancak ilk köşe yazımı yazan yürekli Türk kalemi sayın Remzi Özdemir sayesindedir. Kendisine bir kez daha tarihin en önemli yazısını yazdığını ve gelecekte tarihte cesur kalemiyle yerini aldığı için sonsuz saygı ve teşekkür ediyorum.
 
Türk Milletinin geleceğini ve vatanımızın huzurunu herkes elini taşın altına koyacak eteklerinde taş olanların taşlarını ve kötü niyetlerini bitireceğiz.
 
İhanet medyasını, yazılı ve görsel medya terörünü bir kez daha uyarıyorum. Son 14 yılda yapmadığınız kötülük kalmadı.
 
Türk Milleti artık hepsini öğrendi. Kaçacak yeriniz kalmadı. Bitiş süreci içerisindesiniz. Bundan sonra Türk Milleti ne derse o olacak…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder