2 Mayıs 2016 Pazartesi

Anayasama Devrimle Olur, Aksi Türk Milletine Karşı Darbedir // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

Anayasama Devrimle Olur, Aksi Türk Milletine Karşı Darbedir // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

files
Anayasama Devrimle Olur, Aksi Türk Milletine Karşı Darbedir // Türk Fırtınası // Önder Karaçay
TBMM ve Cumhurbaşkanı dahil hepsinin görevi Anayasa ve evrensel hukuka uygun Türk Milletine hizmet etmek ve ettiği hizmetin hesabını vermektir.
Seçimle iktidara gelmiş olmak veya muhalefetle birlikte seçilmiş vekillere yeni Anayasa yapma ve rejimi değiştirme yetkisi vermez.
Kanun çıkarma yetkisi ayrıdır. Anayasa yapmak ayrıdır. Her kanunda adalet değildir. Kanunların arkasındaki niyet önemlidir.
Seçimle oluşmuş meclis mevcut Anayasaya uygun hukuk çerçevesinde ülkeyi yönetme görevi verilmiştir. On dört yılda sadece sandıktan oy alarak çıkmak demokrasi değildir. Demokrasi hukuk karşısında hesap verebilen şeffaf yönetimlere denir. Son on dört yılın hesabını Türk Milletine vermeden asla ne seçim ne de Anayasa ile başka bir konu konuşulamaz.
Anayasa ancak halk devrimi ile gerçekleşebilir.
Birilerinin niyetine uygun kılıf aramak adına Anayasa yapmak gibi bir çaba beyhude bir çabadır. Ülkeyi karmaşaya sürükler. Laiklik olmamalıdır gibi kötü niyetlerin meclis başkanı tarafından dillendirildiği bu niyet kötü bir niyettir.
Ülkede işsizlik almış başını giderken, terör ile kan akıyorken, ekonomi üretmeden tüketimle tökezlerken birilerinin işledikleri suçları kapatmak adına kişisel hırsla devletin Türk Milleti adına ortak sözleşmesi Anayasayı kimse değiştiremez, değiştirmeyi teklif dahi edemez.
Bu tür bir kalkışma Türk Milletine karşı vekillerin halka yani asillere darbesi anlamına gelir.
Halkı kandırmış olmak haklı olmak anlamına gelmez.
Bir ülkenin genetiği ile oynayarak işlenen suçlardan öyle kurtulmak mümkün değildir.
Önce son on dört yılın hesabını Türk Milletine verin daha sonra yarım kalan devrimi Türk Milleti tüm halklarla birlikte yapar. Hukuk devletini hiçe sayan, Anayasa tanımıyorum diyen, ülke karışabilir, askere kumpas kurduk ve birilerinin projelerinde milletten habersiz eş başkanlık yapanlar, hazine arazilerini inşaat+banka ile birilerinin cebine aktaranlar bu suçların hesabını vermeden Türk Milletinin ortak sözleşmesine hangi yetkiyle dokunmaya kalkıyorlar?
İşsizden kitapla MUHTIRA almış olarak tarihe kara bir leke gibi geçenlerin son çırpınışlarıdır.
Son on dört yılda yapılanlar eğer kanunsuz ve yetkisiz Anayasa yapmaya kalkarak rejimi değiştirme girişimi sayılacağından bu bir darbedir.
Kimse bu ülkenin tek başına sahibi değildir. Bu topraklarda yaşayan herkesindir bu ülke. O zaman Anayasa yapmak herkesin ortak kararı ve bir devrimle mümkün olabilir.
Ülkemizin ihtiyacı olan ekonomide eşitsizliğin giderilmesidir. Sermayeye ve işbirlikçilerine ülkeyi, halkı, kaynaklarımızı ve çocuklarımızın geleceğini çaldırmamak adına bir devrim şarttır. Rejimle ilgili kimsenin bir sıkıntısı yoktur.
12 Eylül 1980 ürünü siyasi partiler yasası kaldırılarak partisiz parlamenter sisteme geçilmek gibi bir değişikliğe ihtiyaç vardır. Bunun için Anayasa değişikliğine gerek yoktur.
Siz Anayasa değiştireceğinize önce 2002 yılında vermiş olduğunuz sözü tutun. Size oy verenlerin çıkarları gereği böyle bir dertleri olmayabilir. Yalnız bizim var. Ne söz vermiştiniz % 36 oy almadan önce;
12 Eylül ile hesaplaşacağız. 12 Eylül ürünü Siyasi Partiler Yasasını değiştireceğiz, % 10 seçim barajını kaldıracağız, vekil dokunulmazlığını kaldıracağız.
Hangisini yaptınız? Hiçbirini. Neden yapmadınız?
Çünkü işinize geleni yapmayı seviyorsunuz. Bu ülke sizin şahsi niyetlerinize göre çiftliğiniz mi?
Verdiği sözü tutmayana, aldığı emanete ihanet edene, halkına yalana söyleyene ne denir?
Son otuz beş yılda sermaye lehine yapılan her yapılanma ve iş Türk Milleti aleyhinedir.
Eğer Anayasa değiştirmek BOP, GOP veya 2003 yılında dış işleri bakanı Abdullah Gül’ün Vatan Gazetesine verdiği söyleşide bölgemizde 22 ülkenin rejimi değişecek kapsamında bir niyetse vatana ve millete ihanettir.
Başka bir niyetse yine vatana ve millete ihanettir.
Anayasa ve Başkanlığı sizin konuşmaya, tartışmaya bile hakkınız yoktur.
Çünkü işlediğiniz suçların hesabını yargı önünde aklanmadan Türk Milletine hesap vermeden bu suçları kapatmak adına yapılan her çaba Türk Milletine karşı bir darbe kabul edilir.
Adalete teslim olun, hesap verin, aklanın.
Türk Milleti vatanına ve milletine sahiptir.
Önder Karaçay
Mobbıng Bank Türk Fırtınası Sır Kitabın Yazarı


1 yorum:

  1. TBMM ve Cumhurbaşkanı dahil hepsinin görevi Anayasa ve evrensel hukuka uygun Türk Milletine hizmet etmek ve ettiği hizmetin hesabını vermektir.

    Seçimle iktidara gelmiş olmak veya muhalefetle birlikte seçilmiş vekillere yeni Anayasa yapma ve rejimi değiştirme yetkisi vermez.

    Kanun çıkarma yetkisi ayrıdır. Anayasa yapmak ayrıdır. Her kanunda adalet değildir. Kanunların arkasındaki niyet önemlidir.

    YanıtlaSil