31 Mayıs 2016 Salı

“Kirli siyasetin sonu savaş ve zulümdür, kirli siyaseti besleyense unsur genelde dini siyasete alet ederek birileri çıkarına ve şahsi çıkarına taşeronların ırk, mezhep ayrımcılığı yaparak kan ile daha da zalimleşir ve biterler.” // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

“Kirli siyasetin sonu savaş ve zulümdür, kirli siyaseti besleyense unsur genelde dini siyasete alet ederek birileri çıkarına ve şahsi çıkarına taşeronların ırk, mezhep ayrımcılığı yaparak kan ile daha da zalimleşir ve biterler.” // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

CjwOdkGVEAE679y
“Kirli siyasetin sonu savaş ve zulümdür, kirli siyaseti besleyense unsur genelde dini siyasete alet ederek birileri çıkarına ve şahsi çıkarına taşeronların ırk, mezhep ayrımcılığı yaparak kan ile daha da zalimleşir ve biterler.” // Türk Fırtınası // Önder Karaçay 
İnsanlık tarihi boyunca ne kadar zulüm yaşanmışsa neredeyse tamamının arkasında din adına, ırk, mezhep, çıkar adına yaşanan kanlı savaşlardan olmuştur.
Ne kadar ilginçtir ki hepside zulme boyun eğme konusunda çok başarılı olan Arap ve Orta Doğu bölgesinde yaşanmıştır.
Din adına cihat gibi bir safsata ile insan devşirerek eline silah verip kardeşi kardeşe öldürten lanetli fitne ve fesat bu bölgede hiç eksik olmamıştır.
Oysa o büyük devrimci peygamber Hazreti Muhammed (ona selam olsun) bütün savaşları kendisine saldırı olduğu, putu yıkarak zulmü bitirdiği için yapmak zorunda kalmıştır.
Onun ölümü ile aynı kavga Halifelik ile yine başlamıştır.
Din ile hiç alakası olmayan tarikat ve cemaat adı altında örgütlenmeler ile bugün ülkemizin başına bela olan mezhepçilik, dini siyasete alet etmek, siyaset gibi kirli oyunların oyuncuları tarafından din ne yazık ki bu oyunlara alet edilmiş, edilmeye devam edilmektedir.
Oysa din her bireyin vicdanında anlayacağı dilde insanlığa gelmiş son ilahi kitap Kur’an-ı okuyarak kendi vicdanı ile yaratan, o ilahi ayetleri indiren arasında yaşanır.
Bütün ayak basılan her yer Allah’ın evidir. Cami ülkemizde bir kültürdür, bugün VİP cami, siyasete bulaşan ve para toplayan, bütçeyi semiren bir kurum olarak ülkemizin geri kalmasının baş sebebidir. Çünkü din adına harcanan kaynakların nereye gittiği belli değildir. Akıl ve bilim yolunda bu kaynaklar harcanmış olsaydı bugün bu toplum Japonya seviyesinde olurdu.
Atatürk ile uğraşmak, Atatürk’e dil uzatmayı marifet sayanlar bugün onun eserine ait ne varsa hepsini talat ederek tarihe kara bir leke gibi geçmişlerdir.
Bugün Suriye ve Irak’ta yaşanan da petrol için kan içenlerin bölgenin demografik yapısını değiştirmek adına din, mezhep ve ırkçılık savaşıdır. Bu savaşın bir parçası olarak şer projesinde görevli daha önce Başbakan ve şimdi hukuk tanımayan Cumhurbaşkanı bu kanın hem taşeronu, hem sorumlusu, hem de açılımla, barış adı altında terörü siyasallaştıran, terörü ve silahları ülkemize yerleşmesine göz yumulmasına sebep olan baş sorumludur. O günkü genel kurmay başkanı ve kuvvet komutanları da valileri dinledikleri için sorumludurlar.
Ülkemiz din siyaseti ile dünya tarihinin en kötü örneğini yaşamış ve yaşamaktadır. Önümüzdeki sınavımız hukuk devletini yeniden tesis ederken bir daha bu tür yönetim adına kötü niyetli kişilerin devletin ve milletin geleceğini tehlikeye sokacak maceralara asla izin vermeyen bir sistemi kurmaktır.
Önder Karaçay
Mobbıng Bank Türk Fırtınası Sır Kitabın Yazarı

1 yorum:

  1. “Kirli siyasetin sonu savaş ve zulümdür, kirli siyaseti besleyense unsur genelde dini siyasete alet ederek birileri çıkarına ve şahsi çıkarına taşeronların ırk, mezhep ayrımcılığı yaparak kan ile daha da zalimleşir ve biterler.” // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

    YanıtlaSil