9 Mayıs 2016 Pazartesi

Taraf Olmayan Bertaraf Olur Zihniyetinden Taraf Olan Bertaraf Olur Aşamasına Geliş // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

Taraf Olmayan Bertaraf Olur Zihniyetinden Taraf Olan Bertaraf Olur Aşamasına Geliş // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

1282809392-1
Taraf Olmayan Bertaraf Olur Zihniyetinden Taraf Olan Bertaraf Olur Aşamasına Geliş // Türk Fırtınası // Önder Karaçay
Türk fırtınası kasırgaya dönüştükçe karşısında Türk Mevsimi ihanetinin tüm ortakları dağılmaya başladılar.
Artık taraf olmayan değil taraf olan bertaraf oluyor.
Anayasa kitabı yerine Başbakan fırlatan bir Cumhurbaşkanına senin arkandayız hukuksuz davranmaya devam et diyen Türk Mevsimi sermaye mafyasının borsasında zerre kıpırdama olmuyor.
İşte tarihin bir başka acımasız tokadı buydu.
Bahane ile 21 bankaya el koymak, mevcut bankalarının paralarını yabancı paraya çevirerek servetleri kadar parayı bir gecede Türk Milletinin cebinden çalan hırsızlara bugün kanunsuz davranışlarıyla kendi sonunu getiren Cumhurbaşkanı çok kazanmak çalmaktır demek zorunda kaldıysa paçalar tutuşmuş demektir.
On dört yıllık garabetten sonra gaflet uykusundan ancak kanunsuz davranışlarıyla görev süresini kendi kendine sonra erdiren Cumhurbaşkanının aklına işsizlik geliverdi.
Saha düne kadar istikrar sürsün oyunu reklam, algı, medya terörü desteğiyle, açılış furyası adı altında devam ediyordu.
Şimdi bitmemiş köprüleri açarak emperyalizme nasıl çalıştığını ve beni kullanmaya devam edin sizin için yapmayacağım yok diyen, halka gaz almak için atıp tutan, dönüp arkasını batıyla yine gizli işler çeviren bir zihniyetin sonu çok tan gelmiştir.
Diplomasının bile sahte olup olmadığı tartışılan, tartışılmayan bir konusu kalmayan ülkemizin en önemli makamını işgal eden kişinin tartışıldığı her konuda kendisini savunamaz hale düşmesi aslında Cumhuriyet tarihinde ilk kez yaşanmaktadır.
Tarihe bunu bu şekilde yazmak gerekir.
Çok şükür vatanına ve milletine cesurca sahip çıkan ve yıllardır yılmadan Atatürk ilke ve devrimlerinin savunucusu milyonlar devletimizin geleceğidir.
On dört yılda yaptıklarının istikrarsızlık adına kısa özeti şudur;
1- Emperyalizmin projelerinde Türk Milletinden gizli işlerle vatanımızın bir bölgesini bölmek ve parçalamak niyetli faaliyet adına terörün siyasallaştırılması dahil her ihanet işlenmiştir.
2- Suriye Devletinin iç işlerine karışarak o bölgeden ülkemize göç olması ve göç edenlerin bölmek istedikleri topraklarımıza yerleştirilmesi adına bugün Kilis’de yaşanan o bölge halkını canından bezdirerek terk etmelerini sağlayacak kadar vurdumduymaz, terörün askeri ayağı bittiğinde TOKİ ile konutları yaparak buraya Suriyeli insanları yerleştirmek niyetindeler.
3- Suriyeli insanların kendi ülkelerine geri dönmeleri için hiç bir faaliyeti olmayan bugün ki zihniyetin niyeti hala ülkemizi şer projeler adına bölmek ve parçalamaktır.
4- Irak merkezi devleti ile ilişki yerine yerel çetelerle işbirliği yaparak kırmızı halılarla karşılayanlar o bölgeninde bölünmesi için az çaba harcamadılar.
5- Madem siz batıyla bu kadar yolları ayırdınız o zaman askeri üstleri neden kapatmıyorsunuz?
6- Madem batıdan bu kadar uzaklaştınız, sizi kullanıp atmaları zorunuza gitti, ülkemizden ve bölge ülkelerinden ne istiyorsunuz?
7- Komşularımızla derhal işbirliği içinde Rusya, Azerbaycan, İran, Irak ve Suriye ile dostluk ve işbirliği kurularak batının silahını, teröristini, düşmanlığını neden geri göndermiyorsunuz? Katar ne katar bu ülkeye? Katar’ı kimin yönettiği bile belli değil. Batının uşağı olmuş Arabistan Kralı bize katar? Birde kalkıp 3 bin Mehmetçiği Katar denen ne olduğu belli olmayan ülkeye göndermeye kalkıyorsunuz.
Ülkemiz son on dört yılda inşaatla ithalatçı bağımlılığı artırmak adına adeta bir Singapur’a dönmüştür. İthal et, gerekli gereksiz her ürünü televizyon, reklam, sosyal ağlar aracılığıyla ve ülkenin baskı ve şiddetle hem zulüm yaşayan hemde işsiz bırakılan profesyonel satış kadroları aracılığıyla para dahil her ürünü zorla sat.
Şimdide zorun artınca ey patronlar çok kazanmak çalmaktır diyecek bir sürece gir. Bizim bunlara karnımız tok artık. Size bu ülke insanlarının bir daha kanmalarına özellikle sizin kandırmanıza asla izin vermeyeceğiz.
Gün taraf olmayıp bertaraf olanların kazandığı gündür.
Türkiye Cumhuriyeti insanlık projesi olduğu için kuruluş ve kurtuluş ayarlarına, değerlerine devrimle kavuşacaktır. Çünkü ülkemizi faşist polis devletiyle ve din devletine dönüştürerek kendisini halife, başkan, padişah, kral adını ne koyarsanız koyun bir kabile devletine dönüştürmek isteyen hukuk tanımaz sağlıklı düşünmeyen ve takıntılı bir kişilikle karşı karşıya olmamızın sancılı günleri Türk İnsanlık Devrimine gebedir.
Önder Karaçay
Mobbıng Bank Türk Fırtınası Sır Kitabın Yazarı

1 yorum:

  1. Türk fırtınası kasırgaya dönüştükçe karşısında Türk Mevsimi ihanetinin tüm ortakları dağılmaya başladılar.

    Artık taraf olmayan değil taraf olan bertaraf oluyor.

    Anayasa kitabı yerine Başbakan fırlatan bir Cumhurbaşkanına senin arkandayız hukuksuz davranmaya devam et diyen Türk Mevsimi sermaye mafyasının borsasında zerre kıpırdama olmuyor.

    İşte tarihin bir başka acımasız tokadı buydu.

    YanıtlaSil