9 Mayıs 2016 Pazartesi

Sermaye = Savaş // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

Sermaye = Savaş // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

Atatürkün-Ulusal-Egemenlik-İle-İlgili-Sözleri
Sermaye = Savaş // Türk Fırtınası // Önder Karaçay
Büyük önder Atatürk der ki; “Egemenlik hiçbir mana, hiçbir şekil ve hiçbir renkte işaretle ortaklık kabul etmez.” (1922)
Atatürk’ün söylediği ve hiç duymadığınızı sözleri tarihimizi hiçe sayan densiz ihanetlere inat öğrenmek ve öğretmek zorundayız.
Tolstoy der ki; “Üzüntüsü sahte olanın, ağlaması gösterişli olur.”
Bu söz ihanete düşenlerin çırpınışlarını gözlerinizin önüne getirdiğinde iç düşmanın ne olduğunu fazlasıyla anlamamıza yeter.
İkinci Dünya Savaşından sonra dünyada sözde savaş olmamasına rağmen bugüne kadar 60 milyondan fazla insan savaşla ölmüştür.
Bunun sebebi SERMAYEDİR.
Sermaye=Batı=Put=Para=Şirk=Ağ=Sömürü=Sözde Demokrasi=Düşman Üretmek=Silah Üretmek=Savaş….
İşte biten, sonu gelen ve cenazesini kaldırdığımız aslında bu vahşiliktir.
Dünyanın insanlık projesi tek devleti Türkiye Cumhuriyetini 1950 yılında hedefine koyan bu zalim düzen ülkemizde 50 bine yakın insanın ölümü ile sonuçlanan ve yeni bir paylaşım savaşına dönüşen bu amansız boğuşmanın sebebi de sermaye=savaş=batı=emperyalizm=kapitalizm=iç ihanetler.
Türk Milletinin en büyük düşmanı iç düşmanlardır.
Dış düşman 1950’den bu yana ülkemizde iç ihanetleri para putu, makam putu, şan ve şöhret gibi putlarla satın aldığı ihanetlerle ülkemizi bugün bu hale getirmişlerdir.
Burada bizim dış düşmandan çok kendi içimizde dış düşmana yaltaklanarak bize ihanet edenlerdir.
İç düşmanın bize uyguladıkları yöntemler emperyalizmin yöntemleridir.
Emperyalizm kullanır ve atar. Bugün emperyalizmin kullanıp attıkları kendi kullandıklarını kullanıp atarak milletimizin sinesinde ölmüş haline çare aramaktadır.
Buradan çıkış yoktur teslim olup hesap vermekten başka.
Üzerinden uçaklar geçtiğinde artık sevinemeyen çocuklar büyüyor. Çünkü kaçın çocuklar uçaklar ölüm taşıyorlar üzerimize. Oysa ne diye kandırdılar. Kaçın çocuklar uçaklarla demokrasi geliyor diye kandırdılar.
Yine Karl Marx ne dediş; “Kapitalist gölgesini satamadığı ağacı keser.”
O zaman 1950 yılında fide iken bağrımızda beslediğimiz bu kapitalist iç ihanetler bugün bizim gölgesini satamadıkları veya cebe indiremedikleri her kaynağımıza el uzatanlardır.
Siyasetçiler bu azmış ihanetlerin kuklasıdır.
Klişedir yalnız gerçektir; Savaş demek; para putu zenginlerine fırsat, orduların komutanları için onur ve halk için ölümdür.
Ülkemizdeki iç savaşın arkasında da Türk Mevsimi yöneten sermaye vardır. Bu savaş sonrasındaki fırsata dişlerini bilemişlerdir. Son Başbakanın 10 adımla Diyarbakır’a gideceğiz söylemi sermayenin söylemidir.
TOKİ hala Başbakana bağlı yürütmenin ve yürütenlerin emrindedir. Türk Milleti aleyhine inşaat+banka sermayesine hizmet için beklemektedirler.
İşte bu niyeti kıracak olan Türk Milletinin insanlık devrimi bu düzeni tersine çevirmesidir.
Güney Doğu önce Toki ve yürütme idaresinde inşaat+banka sektörünün işlemesi sağlanacak, medya terörü ile yine ülke kalkınıyor yalanları ile cep doldurmaya devam edenler sonrasında buraya Suriyeli insanları yerleştirerek bölgenin demografik yapısını ileride ülkemizi bölmek ve parçalamak adına dizayn etmeye kalkacaklar.
Bugüne kadar bu fikri hiçbir siyasetçiden, gazeteciden, fikir insanından duymamış olmanıza şaşırmayın çünkü ülkemizde Türk Milleti için çalışan ve köşe tutan kimse bırakmadılar.
Sindirilmişler de bir köşeden olup biteni ya seyretmekte ya da şimdide beni kullanın sizin adınıza farklı bir söylemle hizmet edeyim yarışındalar.
Söz konusu bugün hem vatan hemde Türk Milletinin geleceğidir. O zaman sermaye ve siyaseti düşünme zamanı değildir. Hatta bu ihanet ve yükünden kurtulmak işe el koymak zamanıdır.
Son otuz beş yıl ülkemiz ve insanımız için yeterince iyi bir yenilgi ve okuldur.
Bu kadar dersten bile dersini çıkaramayan bir toplum yok olmayı hak etmiştir.
Emeksiz zenginlikler artmış, kitapsız bilginler çoğalmış, dini sermaye yapan herkes şeytan olmuştur.
Savaşın ne kadar kötü bir yıkım olduğunu öğrenmek için illede savaşmak gerekmiyor.
Savaşmamak için savaşmak en büyük savaştır.
Ve bizim savaş meydanlarından gelen dahimiz Mustafa Kemal Atatürk mucize sözü “Yurtta Sulh, Dünyada Sulh” savaşarak ülkesini kazanmış bir büyük komutana ait ibrettir.
Savaşmamak için savaşırken ilkeli ve kararlı olmak çok önemlidir.
Dahilerin dahi olma sebebi cesaretle ve azimle riske girmiş olmalarıdır.
Her savaşın arkasındaki niyetin ne olduğunu çözmek savaşı önlemek adına fazlasıyla yeter.
Bugün ki savaşın sebebi batı ve ihanetlerinin ürettikleri silahları sattırma savaşıdır.
Yeteri kadar düşman üretmeyi iç ihanetlerle başaranların amacına ulaşmamaları için çok dikkatli ve azimle savaşmamak için savaşmalıyız.
Savaş mecburi bir hal alırsa o zaman da ölene kadar, kanımızın son damlasına kadar, vatan ve toprak aşkı için savaşmalıyız.
Önder Karaçay
Mobbıng Bank Türk Fırtınası Sır Kitabın Yazarı

1 yorum: