11 Mayıs 2016 Çarşamba

Ölümü Gösterip Sıtmaya Razı Etmek // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

Ölümü Gösterip Sıtmaya Razı Etmek // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

Ch3GVQ5WwAAmRai
Ölümü Gösterip Sıtmaya Razı Etmek // Türk Fırtınası // Önder Karaçay
Ülkemizde son yıllarda yaşananların adını ancak bu özlü sözle ifade edebiliriz.
Çünkü ya kaos ya Başkanlık, terörle yaşamaya alışmalısınız, burası bir orta doğu ülkesi demek, ya beni başkan yaparsınız ya da sizin kendi ülkenizde her an ölümle tehdit ederim demektir.
Zaten gezi eylemlerinde aslında polis devleti olmak niyetinin ilk örneğini orada o gün ki Başbakan polise halkı öldürmesi için talimatı ben verdim demesi de aynı niyettir.
Halk dilinde “yumruğu gösterip, tokada razı etmek” şeklinde kullanılan da bir sözdür.
Bu sözün niyeti dayatmadır.
Şeytani taktiklerin kodları vardır bu sözün ve niyetin içinde.
Sömürgeci para ağası madrabazların toplum mühendisliği adı altında da bunu çok kullanırlar. Adres şaşırtarak toplumun yönünü başka tarafa yönelterek yumurtaları çalarlar bu yöntemle.
Spekülatör zanaatının ilkesidir bu söz.
Kurgulanmış bir gelecek inşası vardır bu tür niyetlerde.
Örneğin gezi eylemlerinde halka otelini açıp şirin görünen Koç Holdingin Bildenberg dünya mafyasının toplantılarına katılarak Türk Mevsimi ihanetini kapatmaya çalışması gibi.
Örneğin yine bu Tüsiad locasının üyesi Cem Boyner’in “bende çapulcuyum” diyerek halka şirin görünerek kendi ihanetini gizlemek ve çaput satmak için çapulcu olması gibi.
Örneğin Akbank’ın gezi eylemlerinde Başbakana şirin görünmek adına banka çalışanlarına gezi eylemlerine katılmayın, tweet atmayın, sosyal medyada paylaşım yapmayın gibi insanların özgürlüğüne müdahale edebilecek kadar haddini aşmaya kalkması gibi örnekleri yakın dönemin ibret niyetleri olarak gösterebiliriz.
Bu kötü niyetler ellerindeki maddi imkanları kitle iletişim enstrümanlarını toplum kamuoyunu yanıltarak pompalamak amacıyla kullanırlar.
Bu niyetlerin şişirdiği hiçbir kişi, kurum veya çabaya inanmamak lazım.
Arkasındaki niyet kesinlikle kötüdür.
Zorla polyannacılık yapmaktır.
Son on dört yıldır ülkemizi yönettiğini sandığımız iktidarın hilelerini kapatmak adına yaptığı yöntemlerin tamamı aynıdır.
Bu yöntemi dini siyasetine alet eden, parayı niyetine alet eden siyasetçi ve gözü doymayan para putuna tapan herkes kullanır.
Kalemini, niyetini, fikrini satan her kişi de aynı amaca maddi çıkar adına satılarak hizmet eder.
Son on dört yılda gazetelerde yargılama yapan birilerinin adına birileri parayla karalayan, televizyonlarda birileri adına algı değiştirmeye kalkanların tamamı bu güruhtur.
Ülkemizin bir bölgesinde otuz beş yıldır süren kanlı savaşında amacı aynıdır.
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmektir.
Bu ne demek canından bezdirip toprağını, vatanını, geleceğini elinden almak demektir.
Otuz beş yılda siyaset yapan, iktidar olan her kadro zaman zaman gerçeğe yaklaşsalar bile bu kötü niyete hizmet etmiştir.
Kuklaları oynatan halk tarafından bugüne kadar bilinmiyordu tarafımca hepsi açıklandıktan sonra şimdi çil yavrusu gibi dağıldılar ve birbirlerini harcayarak bitiş dönemi başladı.
Bu seferde paralel algısı ile onun yerine kendi paralelini uzatan bir niyetle faaliyetini sürdürme gayreti başladı.
Bütün bunlar gerçeği öğrenen toplum için beyhude çabalardır.
Alvin Tofler der ki; “21. yüzyıl cahilleri okuma yazma bilmeyenler değil, yanlış öğrendiğini unutmayan, yeniden öğrenmeye, değişime ve dönüşüme açık olmayanlar olacaktır.”
Bu söz aslında yaşadığımız gerçeği açık ve net olarak kısaca anlatmaya fazlasıyla yeter.
Çünkü tarihimizi bile derin tarih adı altında yalan tarih öğretmeye kalktılar. Atatürk’ü ve Türkleri haksız yere suçlamak, burayı yine Osmanlı gibi tek kişi tarafından kontrol edilen bir sömürge ülkesi yapmak niyetinin 1950’den bu yana faaliyetlerinin kısa hikayesidir aslında.
Allah ve Atatürk ile aldatanların toplumun ileri geleni olduğu bir ülkede bunların yaşanmış olması kimseyi şaşırtmamalıdır.
Mustafa Koç 21 Ocak 2016 tarihinde mahşer tufanı sonrası Firavun gibi son ibret adına CANLI HELAK olanların adına ibret için Allah canını aldı. Ertesi gün babası matemi tutacağına bayilerine ve gazetelere biz vatanımızı ve milletimizi çok seviyoruz gibi bir savunmaya girişmiş olması zaten gerçeği fazlasıyla ortaya koymaya yetmektedir.
Önder Karaçay
Mobbıng Bank Türk Fırtınası Sır Kitabın Yazarı

1 yorum:

  1. Sömürgeci para ağası madrabazların toplum mühendisliği adı altında da bunu çok kullanırlar. Adres şaşırtarak toplumun yönünü başka tarafa yönelterek yumurtaları çalarlar bu yöntemle.

    Spekülatör zanaatının ilkesidir bu söz.

    Kurgulanmış bir gelecek inşası vardır bu tür niyetlerde.

    YanıtlaSil