5 Mayıs 2016 Perşembe

Cumhurbaşkanının Görev Süresi Bitmiştir // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

Cumhurbaşkanının Görev Süresi Bitmiştir // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

1392414605119
Cumhurbaşkanının Görev Süresi Bitmiştir // Türk Fırtınası // Önder Karaçay
 
Türk Milletini tanımayan ve ortak sözleşmesi hukuka uygun davranmayan bir niyetin devletin başında durması sağlıklı bir gelecek değildir.
 
4 Mayıs 2016 tarihi itibariyle Atatürk fikri ve eseri dışında bütün ideolojilerin bittiğinin bir kez daha idrak edildiğini bütün insanlık gördü.
 
Dünyada bütün ideolojilerin bittiğini ve ideolojilerin amacının toplumlarda fitne ve fesat üreterek bölmek, parçalamak ve sömürmek amacıyla olduğunu mahşer tufanı sonrası dünyaya ve insanlığa ilahi bir tecelli gereği açıklamıştım.
 
Cumhurbaşkanı kendi sonunu getiren garabeti kendisi yaptı.
 
4 Mayıs 2016 tarihi itibariyle görevi hukuksuz davrandığı için bitmiştir.
 
Zaten bu yola demokrasi bizim için amaç olmayıp araçtır, o tramvaya bineriz araç olarak kullanır gerektiğinde ineriz diyerek Türk Milletine tramvay ve şahsi niyeti için araç demiştir.
 
Türkiye Cumhuriyeti kimsenin şahsi çiftliği değildir.
 
Anayasa tanımamak, görev ve yetkilerin dışına çıkmak hukuk devletinde asla kabul görülemez.
 
Anayasamız yürürlüktedir.
 
Cumhurbaşkanı hukuksuz müdahale ile vatana ve millete ihanette haddini aşmıştır.
 
Niyetinde daha düne kadar masa başı siyasetle açılımla terörü siyasallaştıran, bugün bunlar terörist demektedir. Muhalefet partilerinin tamamını kendi çıkarına kullanmak adına yapmadığı kalmamış, muhalefet partileri de ne yazık ki bu gaflet ve delalete düşerek kendi sonlarını dün itibariyle getirmişlerdir.
 
Çare geçici bir hükümet kurulmalıdır. Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere tüm suçlular yargılanmalıdır. Türk Devrim yasaları partisiz parlamenter sisteme geçmek ve Türk Devlet Başkanlığının bir kadın, bir erkek olarak Başbakanlık makamının kaldırılması kaçınılmaz ve elzemdir.
 
Bakanlar kuruluna Türk Devlet Başkanları başkanlık edecektir.
 
Yargı bağımsız olacak ve yasama ile yürütme birlikte çift başlılık ve kriz çözülmüş olacaktır.
 
Yargı yasama ve yürütmenin işlemlerini her yıl denetime tabi tutacaktır. Hukuksuz devlet yönetilemez.
 
Toplumsal uzlaşma yayasına göre partili bir Cumhurbaşkanı söz konusu değildir. O zaman siyasi partilere müdahale etme hakkı da yoktur.
 
Kanunsuzdur, hukuksuzdur, haksızdır, Türk Milletinin gördüğü 12 Eylül 1980, 28 Şubat sivil darbesinin ihaneti adına zirvedir.
 
Askerin vesayetini yok ettik diyen Cumhurbaşkanı ne yakı ki onun yerine Türk Milleti aleyhine kendi vesayetini koymuştur.
 
12 Eylül 1980 ile siyaset siyasi partiler yasası ile yarı dikta parti başkanları üretmişti.
 
28 Şubat darbesi sonrası iş sivil darbeye dönüştü. Sonunda tek kişi vesayeti ile 4 Mayıs 2016 tarihi itibariyle faşizm gibi tek adam diktatörlüğünün ilanıdır.
 
Partiler son 14 yılda kuklaydı. Bundan sonra kukla bile değiller.
 
4 yanlıştan bir doğru çıkmayacağını yıllardır yazdım, söyledim.
 
Çıkan tek adam faşizmi oldu. Bunun geleceği belli olmasına rağmen muhalefet partileri birilerinin talimatıyla Cumhurbaşkanı seçiminde Atatürk fikri adına bir aday göstermemiş olmalarının ağır faturanı işte böyle hepsinin bitişiyle noktalandı.
 
Siyasi partilerin tamamı artık çöptür.
 
Çünkü hukuk için, adalet için, hak için, devlet için, Türk Milleti için ne ülke yönettiler ne de muhalefet yaptılar. Dünün yaşanması adına hepsi hizmet etti.
 
Artık söz Türk Milletindedir ve Atatürk fikri, ilkeleri ve devrimlerini tamamlamaktan başka çare kalmamıştır.

Önder Karaçay
Mobbıng Bank Türk Fırtınası Sır Kitabın Yazarı

1 yorum:

  1. Türk Milletini tanımayan ve ortak sözleşmesi hukuka uygun davranmayan bir niyetin devletin başında durması sağlıklı bir gelecek değildir.

    YanıtlaSil