10 Mayıs 2016 Salı

Borsa’da Son Gongu Borsanın Kapatılması İçin Çalacağız // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

Borsa’da Son Gong Borsanın Kapatılması İçin Çalacağız // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

borsa-istanbul
Borsa’da Son Gongu Borsanın Kapatılması İçin Çalacağız // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

“İstanbul asla finans merkezi olmayacaktır.”
19 Ocak 2016 tarihinde biten mahşer tufanıyla dünyadaki para putuna tapan ve para için insana zulüm yapan bütün zalimlerin canlı helak olduğunu ilahi tecellinin insanlığa Firavun sonrası son ibret CANLI HELAK olmayı yaşattığını açıklamış ve bu ibret adına Mustafa Koç’un yaratan ibret adına canını almıştı.
O gün dedik ki put yıkıldı. Yalnız putun cenazesini kaldırmak o kadar kolay olmayacağını da yazmıştım.
İşte Panama diye açıklanan vergi kaçırma yöntemi ve ülkemizle bağlantılı girift ilişkilerin kanunla nasıl korunur hale getirildiği ve vergisiz kazanç sağlandığını anlamak durumundayız.
O zaman bu girift ilişki düzeni nasıl kuruldu?
Ülkemizde 24 Ocak Kararları ile milli ekonominin bitirilmesine adına peşinden sermaye lehine 12 Eylül askeri darbesi ve siyasi partiler yasası ile sermaye emrinde dikta parti başkanları dönemiyle halkın kendi kendini temsil yetkisi elinden alınarak bu düzen için ilk Borsa ve Yabancı Para serbestliği için 32 Sayılı Kararla ilk darbeyi vurmuşlardı.
Sonrası kanunla korunan krizler ve hırsızlık dönemidir.
Şimdi gelelim işin en can alıcı noktasına.
Bugün bizim borsada bulunan paralar da vergisiz ülkemizde borsada parayla para kazanan ve bizim ülkemize ait olmayan paralardır.
Düşünün en yüksek kazancı sağlayan ve parayla para kazanan ve kanunla korunan bu tefeciler için kuruldu borsa.
1950 sonrasında her mahallede bir milyoner zihniyeti ile para putuna tapan ve sözde sanayici görünümlü aslında kazandıklarını aynı bizim borsaya para getirip vergisiz en yüksek kazancı sağlayanlar gibi vergi olmayan ve en yüksek kazanç sağlayan ülkelere paralarını taşıdılar.
Ülkemizi sermaye yönettiğinin, 12 Eylül ile yapılan darbe ve sonrasında her kriz, her reform, 28 Şubat, 4 Mayıs 2016 darbesinin hepsi sermaye adınadır hepsi bu adaletsiz düzeni korumak adınadır.
Kanunun adalet olmadığını adaletin kanundan daha yüksek bir seviye olduğunu idrak etmemiz gereken bir dönemdeyiz.
Liberal Kapitalizmin ülkemizde bittiğini 12 Eylül 2012 tarihinde yaşanacak ibret için sırla yazdığım kitabımda ilan etmiştim.
Bugün Panama gibi belgelerle sızan bilgiler bu yıkım adına ilahi sırrın gereği bu putun bittiği ve çağın değiştiği liberal kapitalizmin Anadolu’dan ilahi sırla yıkıldığının ispatlarıdır.
Önümüzdeki sınav şudur; artık ülkemizde siyasi partilerin ömrü bitmiştir. Bülent Ecevit bile siyasi partiler yasasını değiştirmemiştir.
Neden çünkü 12 Eylül 1980 sonrası her parti başkanı sermaye emrine girmiştir. O Ecevit 1974 Kıbrıs Barış Harekatını batıya rest çekerek yapmış olmasına rağmen Kemal Derviş’i çağırın diyerek emperyalizme gider ayak teslim edilmiştir.
Ve tarihimizin en büyük oyunu o gün yaşandı. Kitap fırlatan Cumhurbaşkanı bahane edilerek o vergisiz yüksek kazanç sağlayan para sahipleri paralarını çekerek siyasi dizayn ettiler.
Bugün Cumhurbaşkanı adeta Başbakan fırlattı kanun tanımaz bir halde, Panama belgeleri ile ülkemizin sanayici diye itibarlı sandığımız insanların ülkemizden kazandıkları paraları ülkemizde tutarak vergi vereceklerine başka ülkelerde vergisiz kazanca tercih ettiler, bu da yetmedi kendi şirketlerine borsa da yatırımcıyı bu vergisiz kazançla en yüksek kazancı elde edenlerden seçerek vatanımıza ve milletimize en büyük kötülüğü yaptılar.
Cumhuriyet Savcılarını bir kez daha göreve davet ediyorum. Her ne kadar kanunla korunmuş olsa bile bu yaşananlar vatana ve millete ihanettir. Eşitliğin ve hakkın korunmamasıdır. Hukuksuz ve adil değildir. Kimin eli kimin cebinde belli olmayan girift ilişkiler ortadayken bizim cebimizde kimin eli olduğu bellidir. O zaman o elleri kırmak zamanıdır. Bu ülkenin neden fakir kaldığının resmi budur işte.
Ekonomi adına yazı yazan, finans adına yazı yazanların da kim ve kimlerin adına düzenin adamları olduğu ortaya çıkmıştır.
Bugüne kadar her hangi bir ekonomi dergi veya gazetesinde bu tür biz yazı gören oldu mu? Olmadıysa o zaman duruma el koymak zamanı gelmiştir. Ve bu iş hepimizin görevidir.
Borsa’nın, yabancı paranın, kanunla korunan parayla para kazanma ve vergisiz para kazanma dönemi bitmiştir.
Milli yönetim ve kamulaştırma ile başlatılan üretim ekonomisi ile borsa kapatılacak ve son gong kapanış için çalınacaktır.
Ali Koç ne demişti; Biri çıkacak hepimizi bitirecek. Kitabım çıkmadan okuduktan sonra bunu söyledi. Hatta sorun kapitalizm, hatta kendinizi acındırmak için çocuklarımın geleceğinden endişe ediyorum demişti.
Bizde diyoruz ki ihaneti, kötülüğü, dünya mafyası ile Türk Mevsimi ihanetini yapan siz, vergisiz kazanç sağlayanlara borsada şirketlerinizi açan siz, paralarınızı yurt dışına vergisiz ve yüksek kazançlara götüren siz, yakınan yine siz.
Bizim çocuklarımız çocuk değil mi? Bizim cebimizdeki para değil mi? Ayrıca siz bir bakkal olarak yola çıkıp bu serveti nereden kazandınız?
Önder Karaçay
Mobbıng Bank Türk Fırtınası Sır Kitabın Yazarı

1 yorum:

  1. 19 Ocak 2016 tarihinde biten mahşer tufanıyla dünyadaki para putuna tapan ve para için insana zulüm yapan bütün zalimlerin canlı helak olduğunu ilahi tecellinin insanlığa Firavun sonrası son ibret CANLI HELAK olmayı yaşattığını açıklamış ve bu ibret adına Mustafa Koç’un yaratan ibret adına canını almıştı.

    O gün dedik ki put yıkıldı. Yalnız putun cenazesini kaldırmak o kadar kolay olmayacağını da yazmıştım.

    YanıtlaSil