30 Nisan 2016 Cumartesi

Türk Milleti Hesap İstiyor // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

Türk Milleti Hesap İstiyor // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

0eacdac0f2e23c97a5a99cd46f3aa900

Türk Milleti Hesap İstiyor // Türk Fırtınası // Önder Karaçay
“Hak kuldan intikamını kul ile alır. Din irfan bilmeyen bunu kul etti sanır.” // Mevlana
Zalimler hakka karşı direnmeye devam ediyorlar. İnsafları olsaydı zalimce insana zulüm etmezlerdi. Bütün bunların hepsi canlı helak olmuş olanların ibretlik çırpınışlarıdır. Hala kendimizi nasıl kurtarabiliriz derdindeler. Kurtarabilir misiniz? Kurtarabilseydi Firavun kendini kurtarırdı.
Daha feci bir ibretle helak oldunuz.
Canlı ölmek ne demektir? Düşünün ölmek isteseniz bile ölememek ne demek bir düşünün!
Kendini Firavun da Allah sanıyordu.
Teslim olmadan ve adalet, hak adına hakkı yerine teslim etmeden bu mücadele asla bitmeyecek. Tüm zalimler hakkını yedikleri herkesin hakkını geri iade edecekler.
Vatanımıza ve milletimize daha fazla zarar vermeye kalkarsanız sadece ibret adına kendinizi daha fazla batırır ve daha fazla rezil ve rüsva olursunuz.
Türk Milletine teslim olun. Çünkü Türk Milletine, devletine, Atatürk ve eserine ihanet ettiniz. Bunun bedelini yüce hak sizlere mahşer denizinde boğazınızda hak kılçığını bırakarak öldürmeden canlı boğdu.
Taptığınız para putu bu mahşer ile yıkıldı.
Ülkemizin sorunu Anayasa ve Başkanlık değildir.
Suçlusunuz suçlarınızı gizlemek için Başkanlık ve Anayasa kılığında kötü niyetinize devletimizi ve Cumhuriyetimizi alet edemezsiniz.
Bu ülkede sorun hakkımızı işbirliği yaptığınız sermaye ve dünya mafyasıyla yemenizdir.
Gelir dağılımı adaletsizliği ayyuka çıkmışken nasıl sorunumuz Anayasa ve Başkanlık olabilir?
Ayrıca Anayasa yapma ve değiştirme hakkınız olmadığı gibi sizin göreviniz Anayasaya uygun halka ve hakka hizmet etmekti. Siz bu iki suçu işlemiş işbirlikçiler olarak nasıl hala haklı olabilirsiniz.
Size ülkeyi Anayasaya, hakka ve evrensel hukuka uygun ülke yönetin yetkisi verildi. Kendi kişisel niyetinize veya suçunuzu kapatmak için rejimi değiştirmek adına bahane üretmek ve tarihin en büyük milletinin ve liderinin kurduğu devleti yıkmak görevini siz kimden aldınız? Devletimizi ve rejimimizi size yıktırır mıyız?
Bunun için yaşandı mahşer tufanı ve bu sebeple canlı helak oldunuz.
Siz sizi de yaratanla baş edebileceğinizi mi sanıyorsunuz? O zaman çırpındıkça kendi kendinize zulmünüz artar hatırlatmamı ister misiniz? İşinize gelmez tabi…
Mahşer Tufanı ve Firavun sonrası insanlığın son ibreti CANLI HELAK işte böyle bir ibrettir.
Gerçek adalet, yüce adalet ve haktır. Beşeri adaleti yok ettiğiniz için o hak hakkın intikamını kul ile aldı sizden. İmanı olmayan bunu kul etti sandı. Akıl, vicdan ve cesaretini kullanan işsiz bir bankacıya verdi bu hakkı yüce hak! Bunu tanımıyoruz mu diyeceksiniz?
Kul kim ki kulu kula kul etsin? Kul kim ki kul kuldan intikam alsın? Akıl, vicdan ve cesaretini imanı kadar büyük bir imtihanı varsa bunu imanı olan anlasın!
İman ola ki adam da bundan ibret alsın. Hala şeytani işler için alavere dalavere peşinde koşmasın…
Mahşer tufanından bir gün sonra yaratan bir zalimin canını aldı. Diğer zalimler keşke biz ölseydik dedirtti ilahi tecelli. Yaşattığınızı yaşadıkça keşke biz de ölseydik demek zorun da kalacaksınız. Bu ne demektir? Ölmek isteyeceksiniz ölemeyeceksiniz. Çünkü mahşer tufanı ile tüm zalimler ve zalimlere uyanlar için cehennem dünyada. Çekin bakalım…
Hani siz milletinizin hizmetçisiyim diyordunuz? On dört yılda cebimizi ve duygumuzu sömürenlere bunun için mi hizmet ettiniz? Hani siz yukarıda Allah var diye iş yapıyordunuz? Hani siz hak için giydiğiniz kefen nerede? Ne anlamı vardı? Rejimi yıkmak için mi kefen giydiniz? Nerede gösterin ve hesap verin.
Önder Karaçay imanı kadar imtihanını başarıyla gerçekleştirdi. Şimdi asil bir Türk genci ve Atatürk’ün askeri işsiz, mağdur edilmiş, hakları bir banka (Akbank) tarafından haksız ve sebepsiz alınmaya çalışılmış asil biri olarak hesap istiyorum. Bana hesap verin…
Cumhurbaşkanı on dört yıldır bu ülkede yaşanan her sorundan başta siz sorumlusunuz Türk Milletine hesap verin.
Başbakan, Bakanlar Kurulu, on dört yılda vekillik yapmış olan iktidar ve muhalefet vekilleri, Türk Milletine hesap verin.
Doksan yıllık birikimlerimizi satarken bakanlar, göz yumanlar, denetlemeyenler, adaleti öldürenler, halkı kandıranlar, gece ve torba kanunlarla hak çalanlar Türk Milletine hesap verin.
Dünya mafyasıyla (Bildenberg) vatanımız ve milletimiz üzerinde hesaplar yapan, terör gibi, Türk Mevsimi gibi ihanetleri yönetmek adına kendini yetkili kılan Mustafa Koç nasıl olur bu işleri yaparken,sizler eğer bunlarla birlikte işbirliği içinde değilseniz bu kötülüğü vatanımıza ve milletimize yapabilirler? Türk Milletine hesap verin!
Bölgemizde ülkemiz dahil 22 ülkenin rejimi değişecek diyen birisi nasıl olur da Cumhurbaşkanı yapılabilir bu ülkede? Akbank yönetim kurulu başkanı bir önceki Cumhurbaşkanına İngiliz kraliyet ailesinden ödül ayarlıyor 2009 yılında Serv anlaşmasının tasarlandığı düşünce kuruluşuna üye olarak. Buna nasıl göz yumarsınız? BOP ve GOP eş başkanı nasıl olur da bu ülkede Cumhurbaşkanı olabilir? Nedir bu projeler? Kimden izin aldınız eş başkan olmak için?
Siz şimdi Türk Milletinden habersiz bu bölücü projelerin bir parçası olarak mı kendinizi kurtarmak adına yetkiniz ve hakkınız olmadığı halde Anayasa ve Başkanlık diye bizim geleceğimizle oynayarak zamanımızı çalıyorsunuz? Biz sizi suçlarınızı kapatacaksınız diye beklemek zorunda mıyız? Türk Milletine teslim olun ve hesap verin…
Zulüm ilk çıktığı adrese geri döndü ve başlatanı bitiriyor.
Önder Karaçay
Mobbıng Bank Türk Fırtınası Sır Kitabın Yazarı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder