11 Haziran 2016 Cumartesi

Mustafa Koç’un “ÜLKEM VARSA BEN DE VARIM” sözü algı değiştirmek amaçlı koca bir yalandır….// Türk Fırtınası // Önder Karaçay

Mustafa Koç’un “ÜLKEM VARSA BEN DE VARIM” sözü algı değiştirmek amaçlı koca bir yalandır….// Türk Fırtınası // Önder Karaçay

13418745_490661791143660_8554229701294956793_n
Mustafa Koç’un “ÜLKEM VARSA BEN DE VARIM” sözü algı değiştirmek amaçlı koca bir yalandır….// Türk Fırtınası // Önder Karaçay
 
Nasıl mı? Hepsini aşağıda yazdım…Belgeli, ispatlı…Madem haklısınız o zaman yargının, adaletin önünde Türk Milletinin karşısına çıkın… Öyle algıyla artık bu ülkede insan kandırmak devri bitti.
 
Çünkü Mustafa Kemal Atatürk’ün gerçek askerleri Atatürk ile aldatan para putuna tapan düşmanla işbirliği yapanlara kanmayacak kadar asildir.
 
Siz birilerini parayla satın alarak kandırabilirsiniz. Yalnız gerçek Türkleri ve Atatürk’ün gerçek askerlerini kandıramazsınız.
 
Bildenberg dünya mafyasının 2007 yılından 21 Ocak 2016 tarihine kadar ki zamanda ülkemizden katılan bu ihaneti yöneten Mustafa Koç’tur.
 
Şimdi bir algı değiştirme peşine düşmüşler. Paralarınız, parayla tuttuğunuz adamlarınız ve şirk kurumlarınız Türk iman gücü karşısında artık bir hiçtir. Emrinde bize ihanet ettiğiniz dünya mafyası size sahip olur şimdi.
 
Bu mafyanın ülkemizdeki son başkanı Mustafa Koç olup 19 Ocak 2016 tarihinde bunu Türk Mevsimini uygulayan, terörü yönetenler, ülkemizin bölünmesi ve parçalanması adına beyin yıkayanlar, işbirlikçileri açıkladım bir gün sonra mahşer tufanı ve canlı helak adına yaratan Mustafa Koç’un canını aldı.

Türk adaletine teslim olacaksınız, bu gaflet, delalet, garabet ve ihanetin hesabını tüm Tüsiad, Tesev üyeleri, işbirlikçi tüm sermaye, siyaset, iş adamı, gazeteci ve ne varsa hepsinin hesap verme devri gelmiştir. Çünkü bugüne kadar sürekli bedeli ödeyen Türk Milletiydi. Allah faturayı gerçek adresine mahşer tufanıyla en baş ihanete keserek zaten size gereken dersi verdi. Hala daha ne diye direniyorsunuz? Hangi hakla direnmeye kalkıyorsunuz?
1950’de başlayan ihanet sizin içindi, 12 Eylül 1980 askeri darbesi sizin içindi, sonrasında her hükümet size çalıştı, 28 Şubat darbesini siz desteklediniz, son on dört yıllık doksan yıllık birikimleri iç ederken yine siz vardınız. Şimdi de vatanımızı, ekmek teknemizi kimin adına bizden koparmaya, parçalamaya, bölmeye kalkanlarla işbirliği yapıyorsunuz?
Sonra da kalkıp Atatürk ile Türk Milletini kandırmaya yelteniyorsunuz.
 
Bu isimleri herkes çok iyi öğrenmelidir. Bu ülkenin aleyhine kimlerin nasıl çalıştığını bilmeden doğruyu bulmamız mümkün değildir.
 
Bülent Erandaç dün Takvim gazetesinde, Bilderberg toplantılarına katılan Türk’lerden ve küresel efendilerin ‘derin ilişkilerinin’ Türkiye ayağından örnekler verdi.
 
‘1995: Toplantıya katılan Cem Boyner parti kurdu.
 
1996: Toplantıya katılan Merkez Bankası Başkanı Gazi Erçel ile Dışişleri Bakanı EMRE GÖNENSAY yurda döndü, 4 gün sonra hükümet düştü.
 
GAZİ ERÇEL, 28 Şubat darbe hükümetlerinde Merkez Bankası Başkanı idi. Türkiye’nin yaşadığı en büyük krize giden günlerde paranın rotasını çiziyordu.
 
1998: Toplantısına katılan merhum Dışişleri bakanı merhum İSMAİL CEM de parti kurdu.
 
2002: Dünya Bankası’nı bıraktı, 3 Mart 2001’de Ecevit Hükümetinin Ekonomi Bakanı oldu.
 
2004 yılından itibaren, Koç Holding Yön. Kur. Başkanı MUSTAFA KOÇ’un liderliği başladı.
 
2007 yılı Türkiye için çok önemli bir yıldı. İlginçtir Bilderberg toplantısı da İstanbul’da yapıldı. Cumhurbaşkanlığı seçimi, 27 Nisan e-muhtırası, Hudson darbe toplantıları da o yıldı.
 
SONUÇ: Derin dünya olaylarının şifrelerini istiyorsanız, Bilderberg toplantılarına ve katılanlara bakınız..’
 
Bilderberg’in Türkiye sorumlusu Henry Kissinger’dır.. Ve Koç Holding yönetim kurulu başkanı Mustafa Koç her toplantıya katılır ve Türkiye sorumlusudur.. Sabancı grubundan Suzan Sabancı da hemen her toplantıya katılmakta ya da Sabancı grubunu temsilen birileri davetliler arasında bulunmaktadır.. Ali Babacan daimi katılımcı gibidir. CHP’den Faik Öztrak ve CHP eski milletvekili, Cumhurbaşkanı Gül’ün danışmanı Zeynep Damla Gürel katılımcı olmuştur..
 
Son 10 yıldır ‘küresel cemaat toplantılarına’ katılan gazeteci ve akademisyenler arasında Sedat Ergin, Nuri Çolakoğlu, Hasan Cemal, Soli Özel Ruşen Çakır, Cengiz Çandar, Zeynep Göğüş, Fehmi Koru, Sami Kohen gibi isimlere rastlanmaktadır.. Bu yıl onlara Fuat Keyman ve Enis Berberoğlu katılmıştır.

Önder Karaçay
Mobbıng Bank Türk Fırtınası Sır Kitabın Yazarı

1 yorum:

  1. "Zulüm ilk çıktığı adrese geri döndü ve başlatanı bitiriyor." // Önder Karaçay

    YanıtlaSil