12 Haziran 2016 Pazar

Algı Terörünün Arkasındaki Bataklık Terör Sermaye ve Finans Terörüdür // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

Algı Terörünün Arkasındaki Bataklık Terör Sermaye ve Finans Terörüdür // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

algı-yönetimi
Algı Terörünün Arkasındaki Bataklık Terör Sermaye ve Finans Terörüdür // Türk Fırtınası // Önder Karaçay 

“Medya algı operasyonlarını; halkı yanıltmak adına, kendisini kullananların lehine işine gelen tarafından göstererek ve algı üreterek yanılttığı, sermaye/finans çıkarına hizmet ettiği için terördür.” // Önder Karaçay 
 
Bugüne kadar ve bugünden itibaren yarım kalan Atatürk devrimlerini tamamlayacağını söyleyen bir siyasi zihniyet ortaya çıkana kadar yazılı ve görsel medyanın öne çıkardığı her kişi veya ideoloji Türk Milletinin lehine değil aleyhinedir.
 
Yazılı ve görsel medyanın içinde ekmeği için çalışan suçsuz insanları tenzih ederek söylemek gerekir ki gerçek ülkemizde algı terörünün baş ihaneti medya terörüdür, sermaye terörüdür, finans terörüdür, insan terörünün sebebi de medya, sermaye, finans ve algı siyaseti terörüdür. İnsanların işi olsa, huzuru olsa, gelecek kaygısı duymasa kimse anarşist olmaz.
 
O zaman gerçek bataklık işsizlik ve çaresizlik üretenlerdir.
 
Din adına fakirliği şükretmeniz gerektiği şeklinde öğretenlerde bu algı operasyonun bir unsurudur.
 
Ekonomide kapital hakimiyet varsa o zaman yatırım, üretim ve istihdam yapmayanlar sermaye sahipleridir. Finans kapitalin işbirlikçi niyetleridir.
 
Barış, huzur ve eşit hakların olduğu demokrasi beklentinin ötesine geçemiyorsa algı terörünün arkasındaki siyaset+sermaye+medya+din adına insanları uyuşturan her niyetten kurtulmadığımız müddetçe terörün hedefi ve kurbanı olmaya devam eder, sebeplerinden fayda beklemek gibi bir yanlışa hizmet ederiz.
 
Bu düzen kendi çıkarına oyuncu değiştirmek için şeytani planlarla kendilerini bizdenmiş gibi sunarak bizi kandırmaya devam etmektedirler, edecekler.
 
Önemli olan Türk Milletini her kendini Atatürk’ün askeri olarak görenlerin bunu bu maddi ve kötü niyetli güçlere karşı vereceğimiz mücadele gereği halkı uyandırmaktır.
 
Sosyal ağlarda algı operasyonu ve fitne ve fesat üretmek adına Arap Baharı gibi toplumları karıştıran fitnenin Türk Mevsimi adı altında ülkemizde uygulamak isteyenler dünya mafyası adına ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen sermaye ve işbirlikçileridir.
 
Sermaye ve finans terörünün niyetini gerçekleştirmek için yazılı ve görsel medya, reklamlar, teknoloji, sosyal ağlar birer maddi silahtır.
 
O zaman sosyal ağları Türk Milletinin örgütlenerek bu kötü niyeti ikinci kurtuluş ekonomi savaşını kazanmak adına bizim silahımız haline dönüştürmek bizim elimizdedir.
 
Her Türk Atatürk olmak zorundadır.

Önder Karaçay
Mobbıng Bank Türk Fırtınası Sır Kitabın Yazarı

1 yorum:

  1. “Medya algı operasyonlarını; halkı yanıltmak adına, kendisini kullananların lehine işine gelen tarafından göstererek ve algı üreterek yanılttığı, sermaye/finans çıkarına hizmet ettiği için terördür.” // Önder Karaçay

    YanıtlaSil