10 Haziran 2016 Cuma

İkinci Kurtuluş Savaşımızı Milli Ekonomiyi Yeniden Kurmak İçin Vermek Zorundayız // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

İkinci Kurtuluş Savaşımızı Milli Ekonomiyi Yeniden Kurmak İçin Vermek Zorundayız // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

30f5009460c4d277d5a3f3f3b4bb4bbb
İkinci Kurtuluş Savaşımızı Milli Ekonomiyi Yeniden Kurmak İçin Vermek Zorundayız // Türk Fırtınası // Önder Karaçay
 
“Tam bağımsızlık ve özgürlük Türk Milletinin karakteridir.” // Önder Karaçay
 
Her gün siyaset konuşmaktan bıktık. Her gün sermaye lehine konuşmaktan da bıktık. Türk Milletinin siyaset ve sermayenin kol kola girerek kendisini sömürmesine daha fazla dayanmak adına sabrı bitmiştir.
 
Bunun tek bir çaresi var; hepimiz bir müddet siyaset konuşarak 12 Eylül 1980 sonrası halktan yetki alarak sermayenin emrine giren ve her iktidarın kendi sermayesini oluşturduğu bu düzenden kurtulmak için ev kadını, gençler, çalışanlar, memurlar, yaşlılar, emekliler herkes bu halkın yararına olmayan düzeni değiştirmeden biz her gün siyaset konuşmaktan kurtulmamız mümkün değildir.
 
Her gün siyaset konuşulan toplumların akıl, bilim ve faydalı teknolojide ilerlemesi, üretmesi, ihracat yapması, istihdam sağlamadan yaşam kalitesini ithalat, borç ve tüketimle yükselmesi mümkün değildir.
 
Bu sebeple milli üretim ekonomisini yeniden kurmak zorundayız.
 
Milli üretim ekonomisinin tüm birikimini küresel şirketlere ve işbirlikçilerine satanlarla bunlara muhalefet etmeyenlerin bu ülkede artık siyaset yapma alanları bitmiştir.
 
Çünkü satan zihniyetin batıran zihniyet olduğunu çok acı bir fatura ödeyerek öğrenmek zorunda kaldık.
 
Artık bununla yüzleşmek zamanıdır.
 
Hepimizin yüzleşmesi gerekir. Herkes elini taşın altına koyması gerekir.
 
İkinci Kurtuluş Savaşımızı milli ekonomiyi yeniden kurarak vermek zorunda olduğumuzun bilincine artık herkes varmalıdır.
 
Bu işin sağı, solu, sosyalisti, kapitalisti yoktur. Bu tür ayrımcı zihniyettir aslında iflas eden.
 
Birileri paralarını koyacak yer bulamayacak hatta vergi cenneti sayılan ülkelere paralarını kaçırarak vergi kaçıracaklar, birileri ülkemize vergi ödememek için paralarını borsaya parayla para kazanma ve kanunla korunan tefeciliğe gelecekler, bütün bunların elleri cebimizde olacak ve biz sürekli inek gibi sağılmak zorunda kalacağız öyle mi?
 
Atatürk’ün karma milli ekonomisi ne olacak o zaman?
 
Yabancı sermayeye bile emperyalist niyet taşımadığı ve milli çıkarlara, halkın aleyhine olmadığı müddetçe karşı olmayan Atatürk’ün milli ekonomisi adına bugün ne kaldı?
 
İşte iflasın, batışın sebebi budur.
 
Konya ilimizin toprakları kadar toprağı olan Hollanda’nın tarım üretimi bizim toplam üretimin üç katı büyüklükte ise biz şapkayı önümüze koyup kırk defa düşünmemiş lazım.
 
Çin’den sonra dünyanın en büyük üretim ülkesi olan Almanya’yı sadece dolar milyarderi sayısında son on dört yılda geçtiysek bizim suçu başka yerde aramaya ihtiyacımız yoktur.
 
1950 sonrası her mahallede bir milyoner üretimi zihniyeti bugün her yandaş iş adamını milyarder yapacak duruma gelmişse ateş bacayı çoktan sarmış demektir.
 
Bundan büyük felaket mi olur?
 
Hazineyi birileri kol kola girerek niyetlerine uygun kendileri koruyan kanunlarla işbirlikçileri adına boşaltmışlar.
 
Cumhuriyetin kurumlarını yük olarak görenler satıp bunu yandaş ve işbirlikçilerin cebine aktarmanın yanında devletin işi konut yapmak olmaması gerekirken Toplu Konut İdaresini Başbakanlığa bağlayarak imar yasasını iki yüz kereye yakın değiştirerek hazineden dilediği kadar araziyi devşirerek birilerini gözümüzün içine baka baka zengin etmesine seyirci mi kalacağız daha fazla?
 
Bu düzeni çocuklarımız ve torunlarımız köle olmaması için yıkması gereken ve Atatürk devrimlerinin yarım kalan kısmını tamamlayarak milli üretim ekonomisini kurması gereken Türk Milletidir. Artık bu hepimizin boynunda bir borçtur.
 
Ya hukuk tanımayanların devletimizi tamamen öldürmelerine izin vererek kendi özgürlüğümüzü yitirerek kul ve köle olacağız ya da bu gaflet, delalet ve ihaneti adaletin adı Türk Milleti yaparak değiştireceğiz.
 
Önder Karaçay
Mobbıng Bank Türk Fırtınası Sır Kitabın Yazarı

1 yorum:

  1. “Tam bağımsızlık ve özgürlük Türk Milletinin karakteridir.” // Önder Karaçay

    YanıtlaSil