17 Nisan 2016 Pazar

Mahşer Tufanı Öncesi ve Sonrası Yaşananlar // Firavun Sonrası Son İbret Canlı Helak // Önder Karaçay

Mahşer Tufanı Öncesi ve Sonrası Yaşananlar // Firavun Sonrası Son İbret Canlı Helak // Önder Karaçay

48348617
Mahşer Tufanı Öncesi ve Sonrası Yaşananlar // Firavun Sonrası Son İbret Canlı Helak // Önder Karaçay
19 Ocak 2016 gecesi biten Mahşer Tufanı sonrası insanlığın son ibreti dünyadaki tüm zalimlerin canlı helak olduğunu ve bu ibret adına ülkemizde gizli sermaye derin devletinin başı olan Mustafa Koç olduğunu dünyaya ve insanlığa açıkladım.
Bir gün sonra hayatını kaybetti.
Yaratan ibret olsun diye canını aldı.
Geride kalan tüm zalimler keşke biz ölseydik dediler. Ve 19 Ocak 2016 sonrası zalimler için cehennem yaşattıklarını yaşasınlar diye dünyaya döndü. Her ölü gördüklerinde veya duyduklarında keşke biz ölseydik diyecekler. Yalnız yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecekler.
Mustafa Koç’un babası oğlunun matemini tutması gerekirken bayilerine yazı gönderdi biz vatanımızı ve milletimizi çok seviyoruz diye.
Matem tutması gerekenlerin vatanı sevdikleri o gün nedense akıllarına gelmişti.
Kitabım 29 Mayıs 2015 tarihinde bittikten ve basıma gittikten sonra e-posta ile nüshalarını gönderdim bir kaç arkadaşıma.
Sermayenin okuyacaklarını biliyordum. Okudular ve dediler ki; biri çıkacak hepimizi bitirecek.
Sorun kapitalizm dediler. 1950 sonrası her mahallede bir milyoner üretimi burjuva nedense yanlışını kitabımla birlikte ve sonrasında yaşananlar ile hatalarını hatırlamak ihtiyacı duydular.
Sormazlar mı insana? Madem hatanızı biliyorsunuz, o zaman bu suçları neden işlediniz? Sizin işiniz mi? Siyasete ayar vermek? Sizin işiniz mi? Terör örgütlerinin batıyla birlikte ne olacağını konuşmak.
Mustafa Koç’un ölümü sonrası gazeteler adeta seferberlik ile algı değiştirme derdine düşmüşlerdi.
Günlerce televizyon, gazete terörü canlı yayınla halkımızda algı değiştirmek için, sosyal ağlarda yok ekonomi, yok vatanı çok seviyormuş gibi yalanlarla halkı kandırmayı sürdürdüler.
Vatanı sevmek, milli ekonomi nedense mahşer tufanı ve canlı helak sonrası akıllarına gelenler okullarda 8-9 yaşlarındaki çocuklardan bile medet umdular Vehbi Koç kimdir ödevi verdirdiler.
Milli Eğitim Bakanlığı buna alet oldu. Okullar, öğretmenler buna alet olmak zorunda kaldılar.
Gezi eylemlerinde de halka göz kırkmak için algı değiştirmek adına otellerini açtılar.
Çocuklarımın geleceğinden endişe ediyorum diyen Ali Koç’a bu yaptıklarınız nedir o zaman?
Açıklayabilecek misiniz? Mahkemede kendinizi nasıl savunmayı düşünüyorsunuz?
Bizim çocuklarımız çocuk değil mi? Sebepsiz yere işten çıkarıldım, iş verilmedi, haklarımı bile hala alamadım. Biçim çocuklarımız çocuk değil mi? Biz insan değil miyiz? Neden her iş sizin lehinize olacak, bizim aleyhimize olacak?
İlahi adalet hiç aklınıza gelmedi mi?
Şimdi elemanlarınız evleri dolaşıyorlar sattıkları ürünlerle ilgili müşteri kaybetmemek için adeta yalvarmaya başladılar. Her yaptığınızdan haberimizin olduğunu bilmenizi isteriz. Bizim kim olduğumuzu unutmasaydınız, bize ihanet etmeye kalkmasaydınız, bu hale gelmezdiniz.
Siz bize acımadınız, bizimde size acımamızı bugünden sonra beklemeyin artık. Çünkü 1950 sonrası yaptıklarınız özellikle 12 Eylül 1980 sonrası yaşananlar sabrımızı taşırmıştır. Bizimde bir sabrımız vardır. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Bu ülkenin sahibi Türk Milleti ulus devleti adı altında yaşayan tüm halklardır. Sermaye değildir.
Çünkü haddinizi aştınız…Dünyanın gizli sermaye derin devletinde ne işiniz var sizin? Sahi Mustafa Koç yerine kimi atadınız? Kamuoyunu aydınlatma formuna yazarak borsaya bildiniz mi? Bu suçla ilgili borsa ne yaptı? Ya da ne yapmayı düşünüyor?
Evde ne kadar sizin ürettiğiniz ürün varsa hepsini çöpe attım. Adınızı her yerden siliyorum. Sileceğim.
Sermaye ihanetini ve ona destek olarak kol kola girerek kanatları altına alarak Türk Milleti aleyhine, Atatürk ve eseri Türkiye Cumhuriyetine zarar vermek, vatanı ve milleti bölerek parçalamak isteyen herkesi tarihe gömeceğiz. Hakla, hukukla, adaletle, vicdanla, ahlakla.
Tusiad ve Tesev locası ile Akil Adam heyetine desteğinizi, Anayasa ile Türk Milleti kavramının Anayasadan çıkarılması, vatanın ve milletin açılımla bölünerek parçalanması konusunda faaliyetlerinizi artık çok iyi biliyoruz.
Geçmişte ürünleri stoklayarak yokluk var diye gazetelere ilan vererek Bülent Ecevit hükümetini düşürmeye kalkmak gibi sicili bozuk faaliyetlerinizi ve kötü niyetlerinizi de biliyoruz.
2001 yılı krizi ile bankaların yabancıların eline geçmesi için Kemal Derviş’i sizlerin yönlendirdiğini de çok iyi biliyoruz.
Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Kemal Derviş aracılığıyla Ekmeleddin İhsanoğlu adayını sizlerin önerdiğini de biliyoruz.
Bu zulmü başlatan sizdiniz, bu zulme sabreden ve asil bir mücadele ile geri çeviren biz ve ilahi kudretti. Şimdi de bitene kadar cezasını sizler çekeceksiniz.
Aklını ve vicdanını cesaretle kullanan tek bir kişi kalsa bile yaratanın verdiği ilahi sırla zulmü Firavun’dan daha betere bir ibretle yaşattı ve dünyaya, insanlığa duyurmak için görevimi layıkıyla yaptım.
Adalete teslim olacaksınız ve hesabını vereceksiniz. Başka çözüm yoktur. Aksi takdirde daha fazla kötülük yapmış olursunuz. Buna hakkınız yoktur. Yeter!
“Zulüm ilk çıktığı adrese geri döner ve başlatanı bitirir.” // Önder Karaçay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder