7 Mayıs 2016 Cumartesi

Başbakan Şehitlerimizden Nasıl Helallik Alacaksınız? // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

Başbakan Şehitlerimizden Nasıl Helallik Alacaksınız? // Türk Fırtınası // Önder Karaçay

e8004ad773abc3525a8f95e281e7e4f2
Başbakan Şehitlerimizden Nasıl Helallik Alacaksınız? // Türk Fırtınası // Önder Karaçay
“Bir gidiş asla tek başına bir gidiş değildir, birileri itmiş, birileri gitmiştir, birilerinin aslında işi bitmiştir.”
Bu biat kültürü böyledir. Hem suçlu hem de haklıyım der. Ne helalliği?
İstifa ettiği veya etmediği anlaşılmayan, görevden azledilmesi daha doğru tarif olan, 4 Mayıs hukuksuz darbesi öncelikle bu partinin seçmenlerine hakarettir.
Sonra TBMM itibarını zedelemiştir. Tüm siyasi partilerin şapkaları önlerine düşmüştür. Hepsi istifa etmelidir.
On dört yıldır iktidara muhalefet edeceğine halka muhalefet edenlerin sonudur. Ekmeleddin, terör partisine oy aktardık, meclise girmesini istiyoruz, yerel özerklik getireceğiz, 1930 ile hesaplaşacağız, vb skandallar ile bütün bunlar istifa gerekçesidir. Diğer partiden bahsetmeye bile gerek yok. Çünkü milliyetçiliği yok etme partisiydi. Her seçimde birilerine destek partisi düzenledi adeta.
Son Başbakan helallik istiyormuş. Öncelikle zerre kadar hakkımı helal etmiyorum. Son on dört yılda bu ülkeyi yöneten, görev alan, adaletsiz ve hukuksuz davranan, seyreden herkese hakkımı helal etmiyorum.
Başbakana şunu sormak isterim; siz stratejik derinlik kan bataklığında boğuldunuz, eğer yurtta barış, cihanda barış mucize dış siyaseti devam ettirmiş olsaydınız her komşumuzla düşman olmazdık. Ve son bir yıla yakındır asker, polis ve yurttaşların kanı akmazdı. Bununla ilgili nasıl helallik alacaksınız?
Sizin görevden azledilme sebebinden biri de akçeli işlere engel olmanız olabilir.
Çünkü yürütmeyi yönetmeye alışmış Cumhurbaşkanı sizinle birlikte yürütemeyince yürütebileceği kendi tabirleriyle daha düşük profil arıyorlarmış.
Son on dört yılın tamamı düşük profildi zaten.
Türk Devrimi tamamlandığında Yasama ve Yürütme yerine Yasama ve İcra gibi başka bir isim bulmalıyız.
Sonra birileri yürütmeyi yanlış anlıyor.
Akçeli işler yürümeye başlayınca olan yurttaşa oluyor.
İsteseydim paramla İstanbul’da kadın bırakmazdım diyen densiz ve görmemiş ile bu milletin……..na koyacağız diyen densizler ürüyor sonra.
Misli ile cevabını veriyorum.
Agop’un kazı gibi doymak bilmiyorlar. Harami misiniz?
Başbakanın gittiği kötü aslında. Yarın bir sorun yaşasaydık ülkemizi iki rekat sabah namazı ile türbe ve toprağını kaçırdığı gibi daha güvenli bir limana kaçırabilirdi. Çok üzücüdür ki bundan mahrum kaldık.
Osmanlının bu kadar kötü bir taklidi olabilirdi. Çakma Osmanlı…
Eğer Başkan veya Padişahlık olsaydı Başbakanın kellesi giderdi.
Dünya mafyasıyla Türk Milleti ve vatanı aleyhine gizli işlere bulaşan ve Türk Mevsimi düzenleyen ihanete ve parayla para kazanan kanunla korunan, vergisiz tefecilik adına yatırımcılara sesleniyorum.
2001 yılında Başbakan Bülent Ecevit’in tamamen nezaketini aşan bir davranış ile karşılaştığı için Cumhurbaşkanının kitap fırlattı diye bahane ederek parayı çekip, bankaları batıran ve bazı bankaların da vurgun vurması yoluyla servetlerini iki katına çıkaranlar 4 Mayıs 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı hukuksuz Başbakan fırlattı. Tepkiniz neden aynı değil?
Çünkü o gün kazançlı olduğunuz ve vurgun vurduğunuz ve bunun hesabı sorulmadı diye iştahınız daha da artmıştı, bugün batarsınız diye aynı refleksi nedense göremiyoruz. İşte siz busunuz?
Bu kötü niyet ve sicille itibarınız zaten yerle bir oldu.
4 Mayıs 2016 günü Muhteşem Yüzyıl dizisinin son bölümüydü.
Tarihimiz boyunca haçlı seferleri bile İslam dinine son on dört yılda verilen zarar kadar zarar vermemiştir.
VİP cami, ılımlı İslam gibi, dini siyasete alet etmek, Cuma, Bayram namazlarını televizyonda canlı kılmak, din alimi olduğuna dair bin şahit gereken kişilerin televizyonlarda halkı sömürmesi vb camilerde siyaset, camilerde para toplanarak banka şubesine dönüşmesi gibi Diyanet İşleri Başkanının Siyaset İşleri Başkanı gibi savaşın sebebi laikliktir demesi gibi tarihe kara leke olarak geçecek sayısızca vahşet yaşandı.
Bugün yaşadıklarımızı dün üretti, yarın yaşayacağımız neyse onu da bugün üretiyoruz.
Türklerde yurdundan olmak canından olmak gibidir.
Bu sebeple milli yönetimle ilk işimiz Suriye’nin toprak bütünlüğü ve Suriyeli misafirlerin sorunsuz bir şekilde ülkelerine gönderilecektir.
Ülkemiz Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş ve kurtuluş değerlerine ve ayarlarına çok acil dönmesi gerekir.
Özellikle Atatürk’ün kurduğu siyasi parti eğer tamamen bitmek istemiyorsa öz değerlerine dönecek tasfiyeye derhal başlamalıdır.
Son on dört yılı özetleyen iki kelime vardır; cebir ve fetret dönemidir.
Anlayana ve anlaması gerekenlere son söz;
“Elinden geleni yaptıktan sonra, sıra ayağından geleni yapmakta; “GİTMEK GİBİ MESELA” // Sunay Akın
Önder Karaçay
Mobbıng Bank Türk Fırtınası Sır Kitabın Yazarı

1 yorum:

  1. “Bir gidiş asla tek başına bir gidiş değildir, birileri itmiş, birileri gitmiştir, birilerinin aslında işi bitmiştir.” // Önder Karaçay

    YanıtlaSil