25 Mart 2016 Cuma

Mobbing Bank Türk Fırtınası Kitabımı Almak İsteyip Sıkıntı Yaşayanlar İçin Kolay Satın Alma İmkanları // Önder Karaçay

Mobbing Bank Türk Fırtınası Kitabımı Almak İsteyip Sıkıntı Yaşayanlar İçin Kolay Satın Alma İmkanları // Önder Karaçay

588b8054-ff3f-4b89-b5e3-36482dcc1162
Mobbing Bank Türk Fırtınası Kitabımı Almak İsteyip Sıkıntı Yaşayanlar İçin Kolay Satın Alma İmkanları // Önder Karaçay
Öncelikle amacımın kitap satmak olmadığını, sırrım gereği bu kitabı yazmam gerektiği için yazdığımı ve sırrımı başarıyla gerçekleştirmiş olmanın büyük gurur ve huzuru içinde olduğumu, eğer bu sırrımı kitabımı yazmaz ve gerçekleştirmeseydim, helak olan önce kendim sonra hepimiz olacaktık.
Artık dünya 19 Ocak 2016 öncesi dünya değiştir. Şartlar ve roller değişmiştir.
Kitabıma ulaşmak isteyen ve kredi kartıyla aldığında deşifre olanlar için kitabıma ulaşma imkanlarından bahsetmek ihtiyacı hissettim. Çünkü kitabıma ulaşmakta ve özellikle sermaye kitapçısı tekel piyasa oluşturması soran çoğu insana kitap yok veya gelemeyecek demesi beni hiç şaşırtmadığı gibi gurur vesilesidir. Bu kadar korku üretmesi bile ne kadar önemli bir iş başardığını ve başaracağını göstermektedir.
İki yıl önce yine dünyada bir ilki daha gerçekleştirmiş video ile SANAL MAHKEME kurarak kendimi aklamak adına çabam sırasında da bazı özellikle Akbank çalışanlarının evde bile videoyu tıklar isem beni de işten çıkarırlar korkusuydu bu kitabın bir başka yazılma sebebi. Bugün kredi kartıyla deşifre olurum korkusuyla alamayanlar yine şaşırtmamıştır bizi. Bunun böyle olacağını biliyordum. Çünkü içinden geldim, nasıl bir zihniyetle karşı karşıya olduğumuzu anlamak biraz zaman alsa da taşlar yerine oturuyor ve karşı tarafın hizaya geçen halleri, savunmaya geçen durumu bu mücadeleyi eninde sonunda haklıların kazanacağını fazlasıyla göstermektedir.
1- Öncelikle kitabımı almak isteyen İkinci Adam Yayınlarından talep edebilirler.
0 216 345 95 66 nolu telefondan talep edebilirsiniz.
2- Alkım kitapta İkinci Adam Yayınları standından bizzat kendiniz alabilirsiniz.
3- Ayrıca Oda kitap, Babil kitap, Vatan kitap, İdefix, Pandora, Kitapperver, İyibirkitap, Kitapseç, Prefix, Yargiyayinevi, D&R, Yemkitapevi, Sözcü Kitapevi, Kitap Sihirbazı, Kitap Burada, Kitaptek, Kitapsahaf, Kitapağacı, Nadir Kitap vb internet aracılığıyla bir çok kitapçıda satılmaktadır.
Alan, almak isteyen, okuyan, vatanı ve milleti için mücadele eden herkes aslında yurttaşlık görevi ve bilincini yükseltmektedir.
Çünkü bu kitap sadece bir kitap değil. Bir mücadeledir, mücadelenin başlangıcıdır, ülkemizin, vatanımızın, milletimizin üzerinde oynanan oyunlara cevaptır. Milat bir çalışmadır öncesi ve sonrası diye tarihi bir dönümün adıdır. Çağı değiştiren MANİFESTODUR. Ve dünyada bir ilki gerçekleştiren işsizden, asilden vekillere MUHTIRADIR.
Sonuçları açısından dünyayı ve çağı değiştiren insanlığın son ibretini yaşatan sırdır.
Geleceğin gündemidir, bizim geleceğimizin dilidir.
Önder Karaçay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder