7 Mart 2016 Pazartesi

Mahşer Tufanı Biri Yerken, Diğer Bakarken Koptu // Türk İnsanlık Devrimi Yazıları // Önder Karaçay

Mahşer Tufanı Biri Yerken, Diğer Bakarken Koptu // Türk İnsanlık Devrimi Yazıları // Önder Karaçay

idea_theft_876255
Mahşer Tufanı Biri Yerken, Diğer Bakarken Koptu // Türk İnsanlık Devrimi Yazıları // Önder Karaçay
 
Firavun sonrası çağ değiştiren insanlık adına son ibret zalim zorbaların yaşattıklarını yaşasınlar, zulümleri nedir anlasınlar ve diğer insanlar bundan ibret alsın bir daha aynı gaflet ve delalet yaşanmasın diye yaşandı, yaşanıyor.
 
Yaşadığınız biten zulmün bitmek istememe direncidir. Bu umutsuzluk değil daha büyük umuttur. Çünkü bütün şartlar Türk Milleti lehinedir. Borsa battığı an, daha doğrusu batmış olduğu halde bol para veya sıcak para ihanetiyle ayakta duruyor.
 
Duyuyoruz bazıları Allah ıslah etsin diyor. Allah canlı helak ederek ıslah etti. O azdı. Çünkü fitne ve fesat ile yaşayanın sonu budur. Yalan ve talanın sonu acınacak hale gelmektir. Zavallı işidir para putu esareti.
 
Bir vekil düşünün temsil gücünü ele geçiriyor ve sonra diyor ki; hepiniz bana tabisiniz. Kulumsunuz, para karşılığı kadarsınız, verdiğimiz iş kadarsınız diye kendine oy verenlere hakaret ediyor.
 
Bir ülke başına geçen felaket düşünün atalarına siz misiniz? Vatanı kazanan, kaybedeyim de görün diyerek tarihe geçmek gibi bir kara leke için hala çırpınıyor.
 
On dört yılda parayla ve hileyle oy alıp iktidar olup kendini muhtarlardan başka kimseye anlatamıyorsa zaten bitmiş demektir. İnşaatı bitmeyen köprüyü açmaya kalkan ancak salak kandırabilir. Sorun halkın dirayetsiz ve puta teslimiyetidir. Korkaklıktır.
 
Şahsi menfaatleri ülke ve millet çıkarının üzerine çıkaran ihanete ortak olmaktır.
 
Diyarbakır’dan kardeşlerimiz anlatıyor; ibret ! diyor ki; “arabamı kullanırken kemerim olmadığını resmini bile çeken ve hemen ceza kesen devlet, teröristin ilimize silah ve terörist yerleştirdiğini görmüyorsa bu ihanettir ve bile bile yapmaktır.
 
Hükümet bizim lehimize hiçbir faaliyet içinde değildir.”
 
Amaçları güneydoğuyu çatışma ile Irak gibi yapmak, sonrada inşaat ve banka sektörünü para aktarmak, sonrada imar ettikten sonra halkı kışkırtıp vatanı bölmektir.
 
Bu gerçekleri görmeden bu zihniyete bundan sonra inanan varsa haindir.
 
Sandık için oy atmaya giden haindir.
 
Çünkü güneydoğu da silah ve baskıyla, ağaların talimatıyla oy verilmektedir.
 
Devleti yönettiğini zannedenler eğer bu çete ile aynı fikirde değilse bunlar neden yaşanıyor?
 
Cebine pipet takmış şebeklere köle edene inanıyorsan yuh olsun sana!…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder